Video

 

Gynekologisk öppenvård

Gynekologisk öppenvård

Målet för alla läkare inom öppenvårds gynekologi är att ge en terapeutisk och förebyggande gynekologisk vård till patienter i alla åldersgrupper samt att ta hand om gravida.

Vi är en entreprenör till alla tjeckiska sjukförsäkringsbolag.

I vårt arbete betonar vi en individuell inställning till varje kund, grundlig analys av deras problem, detaljerad utredning och behandling med tillämpning enligt de senaste medicinska rönen.

Vi lägger grundläggande vikt vid avancerad förebyggande vård, inklusive diagnostik av cancer i kvinnliga reproduktionsorganen.

Vårdens höga standard säkerställs genom kunskap hos varje medlem i det medicinska teamet, genom deras kliniska erfarenhet och även av en högteknologisk utrustning på vår klinik.

Trevlig miljö och sekretess är i en självklarhet i vår omhändertagande.

Gynekologisk vård:

1. Förebyggande vård

Varje kvinna bör årligen genomgå en förebyggande gynekologisk kontroll inklusive cellprov. Målet är en tidig upptäckt av precancerösa förändringar i livmoderhalsen och snar behandling. Kontrollen består av en gynekologisk undersökning med hjälp av vaginal spekulum, kolposkopi (mikroskopi av livmoderhalsen), och ultraljudsundersökning.

2. Diagnos och behandling av gynekologiska sjukdomar, ultraljudsdiagnostik

3. Vaccination mot cervixcancer

4. Diskussion om lämpliga preventivmedel

5. Råd till normala och högriskgraviditeter

6. Råd vid klimakteriska besvär, hormonsubstitution

7. Gynekologisk endokrinologi

 

 

Nahoru