Video

 

Hotel Tomasov har öppnat


Från 12-02-01 erbjuder vi boende för våra kunder i det nyligen öppnade 4-stjärniga Hotel Tomasov, vilket ligger i samma sjukhuskomplex som själva kliniken. Det finns 16 dubbelrum tillgängliga.

Restaurangen serverar våra gäster under hela dagen. Restaurangen är strikt rökfri såsom hela kliniken är. Vår reception har 24 timmarsservice. Alla rum är elegant designade och har minibar, värdeskåp, bredbilds-TV och DVD-spelare som standard. Receptionen arrangerar turistprogram och utflykter, kulturevenemang, biluthyrning och alla andra transporttjänster på begäran. Vi planerar också att öppna ett spa- och hälsocenter inom komplexet.

Hotellets första gäster var grundarna av den franska föreningen för infertila par Les Cigognes de l' Espoir, fru Anne Abrard och herr Philippe Roussel. De var mycket nöjda med sin vistelse och uttryckte sin övertygelse över att hög servicestandard kommer att vara en viktig faktor för de medlemmar i föreningen vilka planerar behandling här. Redan före öppnandet av hotellet hade den franska föreningens medlemmar genomgått behandling med donerade ägg. Goda resultat vid deras behandling kommer säkert att ha en positiv inverkan på intresset för behandling på vår klinik.

Nahoru