Video

 

Medical Tourism Reviews

Vår klinik ligger i topp över centra för assisterad befruktning, enligt en undersökning på Medical Tourism Reviews


I slutet av oktober rankades vår klinik bland de bästa i sitt slag av internationella patienter på en webbplats för medicinsk turism.

De publicerade svaren visar att det är vårt professionella och vänliga sätt samt vår kommunikationsförmåga på engelska som uppskattas mest. Vår samordnare Ivona Joklikova får mycket beröm och många komplimanger för sina snabba svar, oftast inom 24 timmar, och hennes förmåga att skapa kontakt med patienter och vägleda dem från ankomsten och sedan under hela vistelsen och de medicinska behandlingarna. De flesta av recensionerna är skrivna av par som framgångsrikt genomgått behandlingsprogrammet med lyckad graviditet, nästa punkt på listan med beröm är just vår andel framgångsrika behandlingar. Det kan tilläggas att paren vars behandling varit utan framgång inte ville välja en annan klinik för sitt nästa försök. Näst på listan, efter de nyss omnämnda höga betygen för personalen, framkommer att möjligheten till lyxigt boende på hotellet är mycket uppskattat. Hotellet är en del av Sanatorium Tomasov anläggningen, samtidigt som det inte ger någon sjukhuskänsla. Dess goda rykte grundas på och upprätthålls av den service som reception och restaurangpersonal erbjuder.

Förmodligen alla patienter, men särskilt de från utlandet, berömmer vår klinikens överkomliga priser för assisterad befruktning, samt möjligheten att njuta av sin vistelse precis som vid en semester och besöka vår vackra region och närliggande städer som Prag, Wien och Budapest. Även med semestrande kan en del pengar sparas i jämförelse med vad motsvarande behandling skulle kosta i hemlandet.

Nahoru